6.3.2015
Jojo, už je tu rok 2015 a dokonce březen, omlouvám se vám za mou neaktivitu, protože jsem musela dohánět známky na vysvědčení a pak taky z rodinných důvodů. No nicméně nejnovější příspěvek na Ericy blogu je článek s názvem minulý týden neboli Uken Som Gikk.
 

No a u Aurora by jste mohli najlézt článek, který se jmenuje Katt & Kaffe neboli kočka a kafe.

 
 
29.11.2014 
Ahoj, takže dneska na svůj blog Erica dala příspěvek a fotky o tom jak byla v Londýně na koncertě.
 
A aby tady byl příspěvek i z Aurory blogu tak vám sem dám nějaký starší, protože Aurora zatím nic nového nezveřejnila, nicméně tento příspěvek se jmenuje Tur da..., na fotkách je Aurora s její kočkou.
 
 
 
28.11. 2014
Erica dneska přidala na svůj blog nový příspěvek, který se jmenuje Black Friday teda černý pátek.
 
Na Aurory blogu je poslední příspěvek s názvem Vánocům? 
 
1.9. 2014

Jako poslední příspěvek na blogu Ericy se oběvil titulek s názvem Zpátky do školy základy tady je pár fotek, které Erica zveřejnila.

 

No a u Aurory by jste objevily poslední příspěvek s názvem něco nového:

 

17.3. 2014

V poslední době se Erica na svém blogu podělila o své nejlépe vyfocené obrázky..;) tak sem se rozhodla vám některé z nich ukázat;)!

 

17.1. 2014

Jestli jste se dneska podívali na Ericy blog tak jste zjistili že už se moc těší na vánoční prázdniny, které právě začali. Článek nazvala ,,Surprise" (překvapení).

Také se na svém blogu podělila o Vánoční Stromeček, který je celý bílý :))

 
16.1.2014

Na Aurory blogu je poslední příspěvek  make-up, který uvidíte na stránce novinky k tomu ale o kousek níž ukázala jak sama vypadá po jeho nanesení ;))